Lundin är till vardags huvudtränare för Alligator Malans i den Schweiziska ligan.

Det börjar närma sig… 39 dagar har vi nu kvar tills sommarens första DIN Goalie Camp drar igång. Först ut är Grundutbildningen i Stockholm. Vi har tagit oss ett kort snack med huvudinstruktör Oscar Lundin inför de kommande campsen.

”Vi är redo. Tidigare än vanligt haha. Instruktörsskaran ser grym ut. Skyttarna är laddade och allt runt omkring med boende, mat och logistik tycks ha löst sig väldigt bra.”

Som alltid undrar vi om det dyker upp några nyheter i sommar.

”Vi reviderar alltid innehållet och försöker vara öppna för nya inputs och idéer. Dessutom ser jag framemot vad de nya instruktörerna har att komma med. Min känsla är riktigt god.”, fortsätter Oscar.

Hur skall målvakterna då förbereda sig inför de fullspäckade träningsdagarna?

”Försök gärna vara nere på knä i dina skydd ett par timmar dagarna innan du åker till oss. Annars kan det bli för tufft för dem och du tvingas avstå ett par pass. Förbered gärna också frågor eller situationer i ditt spel du vill diskutera eller träna med oss. Så hjälper vi dig gärna. I övrigt så förbereder man sig bäst genom att ha en kanonsommar med sina nära och kära.”, avslutar en märkbart förväntansfull Lundin.