Målvaktsträning innebandy

DIN Goalie Camps ena grundare och huvudinstruktör Oscar Lundin befinner sig till vardags numera i Schweiz. Men därifrån ser han verkligen fram emot sommaren och DIN Goalie Camp 2018. Nya heldagar med målvaktsträning väntar.

”Det skall bli så grymt kul att genomföra två nya DIN Goalie Camps, målvaktsträning när det är som bäst. Vi fick gott om feedback efter fjolåret och vi har klippt och klistrat lite för att utveckla upplägget och träningspassen ytterligare.”, säger Oscar.

Det blir Basic och Guld både i Stockholm och Varberg, precis som sommaren 2017.

”Det stämmer. Det känns perfekt, under fyra dagar orkar samtliga inblandade hålla uppe energin och koncentrationen till max. Det är grymt intensivt när vi väl kör.”

Vad ser då Oscar allra mest fram emot med DIN Goalie Camp 2018?

”Oj, svår fråga. Det mesta haha. Kul att varje sommar träffa de återkommande målvakterna. Det känns som man följt med vissa nästan sedan de startade sin målvaktskarriär. Det samma gäller de instrukörer och ledare som vi fått fantastisk hjälp av genom åren. Vi har blivit ett tight gäng. Och sedan också de som vi får äran att träffa för första gången. Det ska bli superkul. Tillsammans ska vi, som vi alltid försöker, skapa en miljö under campsen där alla känner sig trygga och inspirerade. Då har vi det grymt kul och vi får alla utveckling i det vi gör.”

Anmälan till sommarens camps är nu öppen.

Stockholm Basic Camp 16-17 Juli, Åkersberga Sporthall

Stockholm Guld Camp 18-19 Juli, Åkersberga Sporthall

Varberg Basic Camp 2-3 Augusti, Sparbanken Wictory Center

Varberg Guld Camp 4-5 Augusti, Sparbanken Wictory Center

Anmäl dig direkt HÄR!